AIP opiskelijoille

Tule meille töihin!

Myös sinä voit löytää unelmiesi työn 60 yrityksemme ja noin 2000 työpaikkamme joukosta. Alholmen Industrial Parkissa on runsaasti uramahdollisuuksia. Yrityksemme tarjoavat myös kesätöitä, harjoittelupaikkoja ja mahdollisuuksia opinnäytetöihin liittyvään yhteistyöhön.

Tässä on valikoima tarjolla olevista mahdollisuuksista:

UPM – Alholman saha

Kesätyöt

Tarvitsemme henkilökuntaa sijaistamaan työntekijöitämme tuotantotyössä sahalla. Lisäksi palkkaamme joka kesä 12-14 henkilöä kesätöihin sijaistamaan henkilöstöämme tuotanto- ja kunnossapitotehtävissä.  Palkkaamalla nuoria luomme kontakteja. Kesätyö voi myös johtaa tulevaan rekrytointiin.

Opinnäytetyöt

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Ota yhteyttä:

Tuotantopäällikkö Arto Ylinampa
arto.ylinampa@upm.com
040 779 3602

UPM Pietarsaaren sellutehdas

Kesätyöt

Tarjoamme noin 50-60 kesätyöpaikkaa useilla eri osastoilla. Kesäkuukausina lisähenkilöstöä tarvitaan tuotantoon, kunnossapitoon, varastoon, palokuntaan ja laboratorioon. Työskennellessäsi yhdessä kokeneiden operaattoreidemme kanssa saat hyvän käsityksen sellun tuotannosta. Tuotannossa työ on kolmivuorotyötä, muilla osastoilla työskennellään toimistotyöaikaan tai aamu- ja iltavuorossa.

Sijaisten ansiosta voimme varmistaa tuotannon myös lomakuukausina. Pitkällä tähtäimellä kesätyö on hyvä väylä tulevaan työsuhteeseen tai oppmisopimuskoulutukseen. Tulossa on koko joukko eläköitymisiä, joten uutta väkeä tarvitaan.

Opinnäytetyöt

Tällä hetkellä avoimia paikkoja ei ole, mutta syksyllä tulee uusia. Teemme mielellämme yhteistyötä ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelijoiden kanssa. Ajakohtaisia aiheita ovat prosessitekniikka, kemian tekniikka, energiatekniikka ja ympäristötekniikka.

Ota yhteyttä:

HR Manager Soja Forslund
soja.forslund@upm.com
040 687 4551

Walki Oy

Kesätyöt

Tarvitsemme sijaisia asiakaspalveluun, tuotannon suunnitteluun, laboratorioon, kehitysosastolle, IT-tehtäviin, taloushallintoon sekä tuotannon esimiestehtäviin. Lisäksi tarjolla on tuotantotehtäviä koneenhoitajana ja trukinkuljettajana sekä kunnossapidossa ja pakkaustehtävissä. Tuotantotyöt ovat pääasiassa kolmivuorotyötä. Kesällä 2021 palkkaamme 13 toimihenkilöä ja 28 tuotantotyöntekijää.  

Palkkaamalla nuoria annamme mahdollisuuden tutustua työelämään ja Walkiin sekä luomme kiinnostusta alaa kohtaan. Omalta osaltamme kyse on kontaktien rakentamisesta nuoriin, joita kiinnostaa tulevaisuuden ura meillä Walkissa. Saamme myös käsityksen koulutuksesta ja uusista trendeistä.

Opinnäytetyöt

Tarjoamme jatkuvasti opinnäytetöihin liittyviä yhteistyömahdollisuuksia ammattikorkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijoille. 

Ota yhteyttä:

HR coordinator Pasi Peltoniemi
pasi.peltoniemi@walki.com
040 585 2190

OSTP Finland Oy 

Kesätyöt

Tarjoamme noin 20-25 kesätyöpaikkaa joka kesä eri puolilla organisaatiota. Kesäkuukausina lisähenkilöstöä tarvitaan mm. tuotantoon, kunnossapitoon, logistiikkaan, myyntiin, taloushallintoon, kehitystehtäviin.  Lisäksi palkkaamme kesäisin lyhemmiksi jaksoiksi 16-17 vuotiaita nuoria pihatöihin ja siivoukseen. 

Kesätyöntekijät ovat tärkeä osa toimintaamme, jotta voimme pitää toiminnan pyörimässä myös lomakuukausina. Kesätyö antaa hyvän mahdollisuuden päästä tutustumaan nykyaikaiseen metalliteollisuuteen, hankkia työkokemusta ja pitkällä tähtäimellä se voi olla väylä pidempiaikaiseen työsuhteeseen. 

Työharjoittelut, oppisopimukset ja opinnäytetyöt

Tarjoamme jatkuvasti opiskelijoille työssäoppimispaikkoja omien opintojensa edistämiseksi. Tarjoamme vuosittain 1-2 opinnäytetöihin liittyvää yhteistyömahdollisuutta.

Ota yhteyttä:

HR Specialist Henrika Granholm
henrika.granholm@ostp.biz
040 661 7450

Billerud

Kesätyöt

Palkkaamme kaikkiaan 23 kesätyöntekijää: vuoromestareita, tuotantohenkilöstöä ja kunnossapitohenkilökuntaa sekä trukinkuljettajia, henkilökuntaa HR:n ja viestintään, markkinointiin, tuotanto- ja logistiikkasuunnitteluun, laboratorioon ja hankintoihin. Sijaistemme tärkeä tehtävä on yhdessä työntekijöidemme kanssa varmistaa, että tehdas toimii myös lomakuukausien aikana.

Yksi arvoistamme on kannustaa kokeilemaan uutta ja haluamme myös kesätyöntekijöillemme uusia kokemuksia paperiteollisuudesta. Haluatko haastaa perinteiset pakkaukset kanssamme kestävän tulevaisuuden puolesta? 

Opinnäytetyöt

Tarjoamme vuosittain 2-3 opinnäytetöihin liittyvää yhteistyömahdollisuutta. Aihe päätetään yhdessä ja sen on oltava kiinnostava ja hyödyllinen sekä meille että opiskelijalle.

Ota yhteyttä:

HR Business Partner Laura Niemi
laura.niemi@billerud.com
040 1826 505

Alholmens Kraft 

Kesätyöt

Palkkaamme tänä vuonna viisi kesäsijaista tuotantoon. Työskentelemällä meillä saat hyvän käsityksen ja kokemusta energia-alasta.

Opinnäytetyöt

Ei vapaita paikkoja tällä hetkellä.

Ota yhteyttä:

Tj Björn Åkerlund
bjorn.akerlund@akraft.fi
040 779 85503

Nautor 

Kesätyöt

Tarjoamme noin 10-15 paikkaa lähinnä tuotannossa: puuseppiä, sähkö- ja mekaanisia asentajia, kunnossapitotöitä, veneiden siivousta ja varastotöitä, mutta myös insinööriopiskelijalle sopivia kesätöitä  suunnitteluosastolla. Tavoitteena on herättää kiinnostusta venealaa kohtaan tarjoamalla kiinnostavia ja merkityksellisiä työtehtäviä. Kesätyö voi olla ovi tulevaisuuden työpaikkaa varten. 

Opinnäytetyöt

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä. 

Ota yhteyttä:

HR-Specialist Pialina Ainasoja

pialiina.ainasoja@nautorswan.com
044 493 6391 

NCE – Nordpipe Composite Engineering 

Kesätyöt

Tarjoamme 14 kesätyöpaikkaa tuotannossa, hallinnossa ja kiinteistönhoidossa. Kun olet meillä kesätöissä, saat hyvän käsityksen työelämästä sekä kokemusta, joka auttaa oikean opintovaihtoehdon ja urapolun valinnassa. Samalla haluamme työnantajana näyttää, miten monenlaisia työtehtäviä yrityksellä on tarjottavanaan.

Opinnäytetyöt
Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä.

Ota yhteyttä
Josefine Häggblom
josefine.haggblom@nce.fi
044 797 7332

Baltic Yachts 

Kesätyöt

Tarjoamme n. 10 henkilölle mahdollisuuden kesätyöhön kansainvälisessä ja dynaamisessa yrityksessä. Paikkamme ovat pääosin tuotanto- ja suunnitteluosastoilla. 

Opinnäytetyöt

Ei avoimia paikkoja tällä hetkellä

Ota yhteyttä

Head of HR
Elin Näse
elin.nase@balticyachts.fi
050 322 1366