Facebook LinkedIn Instagram

Brändin perässä Pietarsaareen

Kesällä 2016 ranskalaisen Fabrice Lucatin puhelin soi. Langan päässä oli headhunter, joka kysyi Lucatin kiinnostusta työskennellä Nautor´s Swanin palveluksessa.

– Vastasin heti kyllä ja kysyin vasta sitten, että mistäköhän työpaikasta mahtaa olla kyse,

Industrialization & Serial Production Manager Fabrice Lucat vastaa Pietarsaaressa Nautor´s Swanin pääkonttorilla iloisesti nauraen.

– Olen sekä purjehtija että insinööri ja minulla on aina ollut intohimoinen suhde purjeveneisiin. Kun Nautor´s Swan – yksi maailman parhaista purjevenevalmistajista – halusi minut palvelukseensa, olin heti valmis muuttamaan perheeni kanssa Pietarsaareen. Olemme viihtyneet täällä hyvin.

Kaikki hyvin

Aiemmissa tehtävissään mm. Brasiliassa asunut Lucat osaa nauttia myös Suomen ilmastosta – Lapissa on jo käyty ja laskettelumatkaa suunnitellaan.

– Vaimon kanssa oli puhetta, että ensi kesänä täytyy päästä kunnolla saaristoon veneilemään. Täällä on niin kaunista ja saaristo on upea.

– Minä olen tyytyväinen, perhe on tyytyväinen ja tykkään työstäni. Jos koen työssäni stressiä, käyn katsomassa tuotantoa ja sitten katson merelle ja rauhoitun.

Jaa facebookissa